joi, 9 decembrie 2010

www.socilizare.ro

          Nu de putine ori am avut ocazia de a intra pe site-uri de socilizare. Am observat un lucru foarte interesant atat la femei cat si la barbati. 

          Femeile-totul incepe cu profilul.Daca au terminat o scoala profesionala vor scrie la rubrica "studii" liceu,daca au terminat un liceu vor scrie facultate. In cazul in care este fericita posesoara a jobului de vanztoare iti va spune ca lucreaza "in comert"..(suna bine nu?) lasandu-ti impresia ca defapt sunt cu mult peste o amarata de vanzatoare,cam 80% din femeile trecute de prima casatorie au avut o afacere,una prospera chiar,insa fostul sot a devenit alcoolic jucator sau afemeiat si le-au ruinat,drept urmare si-au luat inima-n dinti si au divortat.    
            iesitul la o cafea-initial conveniti sa iesiti la o cafea,vei fi atentionat din timp ca daca esti aventurier ar fi indicat sa-ti iei gandul. vei afla ca au avut parte numai de nebuni,care nu vroiau altceva decat sa le-o traga iar ele si-au dat seama din start lasandu-l pe individ cu coada intre picioare.Culmea ca tu vei fi "primul" barbat cu care si-o trag din prima argumentand ca si-au dat seama ca esti un om deosebit fata de ceilalti tipi nevenindu-le sa creada cum de s-au intamplat lucrurile atat de repede.
             Barbatii-la fel ca si la femei,toti au terminat minim liceul,toti au o stare sociala foarte buna,toti sunt:patroni,bancheri,sau traiesc din "chirii".Nu vei gasi niciodata pe vreun site de socializare: mecanici,soferi,muncitori sau gunoieri. Toti au suferit,majoritatea sunt antialcool.Au avut niste sotii foarte rele,i-au inselat si le-au mancat banii cu amantii.

    CATEVA INTALNIRI-Dupa cateva intalniri fierbinti care se lasa cu cate-un orgasm de-o parte si de alta femeia isi ia inima in dinti si intreaba "directorul" daca nu cumva are nevoie de o secretara sau mai stiu eu ce,deoarece ea s-a certat cu seful pervers care ii face avansuri."Directorul" foarte sensibilizat,mandru ca a dat de o asemenea femeie cinstita ii spune sa ii trimita un cv ca asa este politica in firma..odata cv-ul trimis si dupa inca vreo 5 trageri totul se termina cu un ignore si neraspundere la tel..   
     Facandu-mi un profil de femeie pe un binecunoscut site ma amuz terbil cum mai sunt cate unii care-si etaleaza fanteziile. Am mai fost "acostata" odata si de o cunostiinta,nu i-am spus si poate nici nu-i voi spune,cu siguranta se va simtii tare prost daca va citii postarea,care incercand sa ma excite m-a intrebat..citez.. "vrei o limba?? :D "...

                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu