joi, 11 iulie 2013

O ţigancă vrăjitoare explică secretul ghicitoriei: Totul e să găseşti un prost cu bani


 vrajitoare_bani_secret

 Cu toate că cele mai multe ţigănci vrăjitoare îşi protejează cu îndârjire tainele meseriei, vrăjitoarea Slobozia a dezvăluit marele secret al ghicitoriei: totul e să găseşti un prost dispus să plătească.
"Lumea mă întreabă: Hai, fă, spune cum faci. Eu decât atâta le zic: Găseşte prostul cu bani şi ghiceşte-i până-l laşi lefter, aia e toată taina", susţine mândră vrăjitoarea Slobozia.
Aceasta spune însă că nu va dezvălui niciodată metodele specifice de găsire a proştilor, însă spune că în general aceştia vin singuri.
Cu toate că vrăjitoarea a demascat activitatea de ghicitorie ca fiind o mare escrocherie, cei mai mulţi clienţi se declară mulţumiţi de serviciile acestora.
"Mie mi-a dezlegat cununiile foarte bine, sunt la a treia căsătorie şi am de gând să divorţez, m-a ajutat să mă apuc de băut, pentru că nu reuşeam să mă integrez în societate altfel, iar astea nu m-au costat decât 25.000 de euro", susţine Robert Acrişor, client al unei ţigănci vrăjitoare.

Ultima profeţie a lui Justin Pârvu! A prezis că după ce va muri va fi îngropat



 justin_parvu_profetie_ingropareDecesul celui ce-a fost unul din marii duhovnici ai României devine în mod bizar un nou prilej de a rămâne uluiţi în faţa puterilor extrasenzoriale ale poporului nostru.
Potrivit celor prezenţi la căpătâiul lui Justin Pârvu când şi-a dat ultima suflare, acesta ar fi prezis că imediat după moartea sa va fi îngropat.
"Pătrunzimea gândurilor acestui om, ba nu, acestui sfânt, ne-a lăsat stană de piatră, ca soţia lui Lot după fuga din Sodoma, scuzaţi asocierea involuntară", declară Mioara Papuc, una din credincioasele care îl slujeau pe Justin Pârvu şi au auzit profeţia.
"A spus că îl vom pune într-un soi de cutie din lemn, pe care a numit-o sicriu, că-l vom îngropa într-un loc special, de lângă o biserică, numit citimir, sau cimitir, ceva de genul acesta. Vă daţi seama cât de uluiţi am fost când aceste lucruri au început să se întâmple cu adevărat", a mai declarat Mioara Papuc.
Martorii profeţiei susţin că Justin Pârvu ar fi dat detalii uluitoare, extrem de precise, despre înmormântarea sa, care s-au adeverit până acum în totalitate, acest lucru ducând automat la canonizarea sa.

Şpăguieşte româneşte! BNR iniţiază campania de promovare a şpăgii în lei, în loc de euro sau dolariŞpăguieşte româneşte! BNR iniţiază campania de promovare a şpăgii în lei, în loc de euro sau dolari

  În ultimii ani, tradiţionalul ciubuc în lei a fost înlocuit aproape în totalitate de mita sub formă de euro sau dolari, avertizează oficialii BNR. Aceştia au lansat recent programul “Şpăguieşte româneşte”, o campanie patriotică vizând promovarea monedei naţionale ca instrument pentru uns rotiţele sistemului.

“Tinerii nu mai văd leul românesc ca o soluţie bună pentru şpagă”, a declarat Decebal Popescu, expert în dare şi luare de mită. “Spun că e învechit, că numai pe vremea comuniştilor se mai dădea şpagă în lei, şi se tem să nu fie priviţi cu dispreţ de către cei pe care vor să îi mituiască. Dar nu se gândesc că astfel susţin economia ţării, în loc să o umfle artificial cu tot felul de valute străine. În plus, RON e natural, nu e plin de E-uri. Asta în condiţiile în care însuşi simbolul pentru euro e un mare E.”

“Chiar ar fi păcat ca tradiţia milenară a şpăgii româneşti să se piardă”, a adăugat Popescu. “Gândiţi-vă câţi bani româneşti au primit marile imperii ale Europei drept peşcheş, haraci, tribut sau alte forme străvechi de mită. Pe vremea aia, euro şi dolarii nici nu apăruseră.”
spaguieste_romaneste