vineri, 10 decembrie 2010

Feriti-va de magarus


Bărbaţi, fugiţi de:
1 'Obsedata de căsătorie'. Genul acesta de femei se vaită mereu că le trece timpul de măritiş şi de a face copii. 
2 “Eu ştiu tot”. Acest tip de femei vrea să aibă mereu ultimul cuvânt şi nu ai nici o şansă de câştig când te contrazici cu ea. 
3 “Femeia de porţelan” este cea care e prea fină şi delicată, cea pe care chiar şi o adiere de vânt o deranjează şi o indispune. 
4 “Femeia-bancomat” e cea care îşi dedică timpul făcând rost de bani şi cheltuindu- i. Sunt cele care îţi golesc conturile şi te lasă cu ochii în soare. 
5 “Dictatoarea” e femeia care îţi spune cum să te îmbraci, ce să mănânci şi care vrea să controleze fiecare aspect al vieţii partenerului. 

6 “Eterna nesigură” este femeia care la început e plină de tandreţe, apoi devine geloasă la extrem şi vrea să ştie ce faci în fiecare moment. 
7 “Seducătoarea” e cea care te priveşte în ochi tot timpul, e vulgară, seduce şi abandonează. Sunt foarte periculoase. 
8 “Regina pe tron” e cea care se crede buricul pământului, iar bărbaţii sunt doar nişte bieţi sclavi. 
9 “Misterioasa”. Această femeie macină nervii bărbaţilor. Ascunde mereu secrete până la distrugerea relaţiei. 
10 “Frumoasa adormită” e tipul de femeie care nu ştie să facă nimic şi depinde de cineva tot timpul. E o fire romantică şi aşteaptă să-i oferi şi Luna de pe cer.
Femei, fugiţi de…
1 “Egoistul”. Fiecare aspect al relaţiei va fi decis de el, iar nevoile sale sexuale sunt pe primul plan. 
“Posesivul”. Acest tip de bărbat devine, de-a lungul relaţiei, violent. Femeia e izolată de restul lumii. 

“Aventurierul”. Bărbatul din această categorie nu stă niciodată locului, e indecis şi nu-şi ţine niciodată promisiunile, alegând să trăiască o viaţă aventuroasă. 
“Mămosul”. Mama acestui tip de bărbat va dicta toată viaţa sa, iar el nu va fi niciodată în stare să i se opună. 
 5 “Eternul visător”. E plin mereu de vise şi de speranţe, dar nu face niciodată nimic să-şi împlinească dorinţele. Aşteaptă să-i cadă din cer. 
“Petrecăreţul”. Nu e nimic rău să ai un bărbat căruia să-i placă distracţia, dar nu în fiecare zi. 
“Dependentul de muncă”. Munca va fi pe primul loc, iar iubita, doar când îşi aduce aminte. Discuţiile vor fi mereu de-spre muncă, iar sexul, o dată pe an. 
8 “Pesimistul”. Vede mereu doar jumătatea goală a paharului şi critică pe toată lumea, chiar şi pe femeia pe care o iubeşte. În schimb, nu face nimic ca să-şi îmbunătăţească viaţa. 
9 “Narcisistul”. E înnebunit să se uite în oglindă, e incapabil să iubească cu adevărat. E disperat să-şi cumpere haine, produse cosmetice, chiar dacă nu are bani. Se împrumută. 
10 “Zgârcitul”. Acest tip de bărbat nu-şi duce niciodată soţia la restaurant, iar atunci când vine nota de plată, zice că are nevoie să meargă la baie. E zgârcit cu sentimentele.