joi, 9 decembrie 2010

IUBITI SCOALA.....

           Sincer demulte ori stau si ma intreb, cat de tampiti pot fii dascalii care predau in scoli?
De exemplu istoria-POPORUL ROMAN UN POPOR BRAV,cu niste domnitori care au reusit sa conduca atat de bine bataliile invingandu-si toti inamicii. Ei bine DA..au castigat toate razboaiele dupa cum spun cartile de istorie dar cum dracu se face ca am platit tribut de ne-a venit rau turcilor in aur si in "fundulete virgine" de "baieti de baieti"?Imi aduc aminte cu cata stima si cat respect vorbea profesoara de domnitorul Radu cel Frumos omitand sa ne spuna ca el dadea numai in marsarier,la fel ca i se spunea si "Principele de Curlandia" si ca defapt era numit asa in batjocura trasaturilor sale efeminate.Ca orice "taratura" i-a frant inima lui Mohamed care l-a propulsat la domnia tarii bagandu-se pe sub pielea lui Henrich al 3-lea. Puteti compara situatia cu cea a lui Irinel Columbeanu.
           Ca majoritatea invataceilor credeam ca "nenorocitii" erau trasi intr-o teapa ascutita. Ei bine nu prefer sa nu va descriu acest procedeu pervers dar tin sa va spun ca cel care fondat aceasta exectutie este fratele lui Radu cel Frumos si anume TEPES.
        
         Limba si  Literatura Romana-"Limba noastra-i o comoara,in adancuri infundata"..acest vers ar  spune tot.

Un comentariu:

  1. :O ce profa de istorie!!! cum sa-l ridice in slavi pe Raducu Frumuselu'? Eu la istorie, am invatat ca era gay si ca in schimbul favorurilor sexuale oferite sultanului, acesta a acceptat ca Radu sa comploteze impotriva fratelui sau, Tepes si sa-i ia tronul (era clar ca daca Vlad pica si e inlocuit de Radu, tara va plati tribut!!!)! Si inca ceva...Stefan cel Mare era var cu Vlad Tepes si tragea si el oameni in teapa, dar mai putini, ce-i drept...:D

    RăspundețiȘtergere